ذکر نکاتی در خصوص تغذیه گیاهان

🔻همیشه ریزش گل‌ها و میوه‌های جوان نشان از کمبود عناصر عذایی نیست این پدیده خود تنکی (Self thinning) نام دارد و یک امر طبیعی می‌باشد

🔻بطوریکه در درختان میوه دانه دار فقط ۵ تا ۸ درصد، در درختان میوه هسته دار ۱۰ تا ۲۰ درصد و در مرکبات تنها ۳ تا ۵ درصد از گل‌ها به میوه تبدیل می‌شوند

🔻نکته‌ی دیگر این که ریزش گل و میوه‌های جوان در درختانی که میوه‌های کوچک دارند (گیلاس و آلبالو) مشکلی ایجاد نمی‌کند اما در میوه‌های درشت نظیر سیب، گلابی، هلو و شلیل بویژه قبل از برداشت می‌تواند موجب تلفات سنگین گردد

. 🔻استفاده بیش از حد از نیتروژن در درختان سیب باعث بروز پدیده‌ی آبگزیدگی (Water core) در میوه‌ها می‌شود

🔻استفاده بیش از حد از نیتروژن در درختان “به” و “گلابی” احتمال آلودگی شاخه‌ها به بیماری آتشک (Fire Blight) را افزایش می‌دهد

🔻کمبود بُر در آلو موجب ترشح صمغ در درختان می شود

🔻یک پدیده نامطلوب در آلبالو و گیلاس به نام ترکیدگی ناشی از باران (Rain cracking) وجود دارد که می توان آن را با کلسیم تا حدودی کنترل کرد

🔻درختان میوه‌ی آجیلی پتاسیم بیشتری نسبت به دیگر عناصر جذب می‌کنند

🔻جذب منگنز توسط گیاه در صورت وجود آمونیوم کمتر و در حضور نیترات بیشتر می شود. 

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

 ♦️آیدی تلگرام ؛

@chamani_group

♦️اینستاگرام :

http://Instagram.com/chamanigroup

♦️کانال تلگرام :

  @chamanigroup🌾

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *